| Пн, Ноя 17, 2025 10:11am Назар - 23 h ago | ↑↓ |
|---|
Професійні послуги з ремонту приміщень 224-288-9010 Назар
Маючи понад 10 років досвіду в будівництві, я пропоную вам професійні послуги з внутрішніх ремонтних робіт. Мій досвід дозволяє мені виконувати широкий спектр завдань, включаючи штукатурні та малярні роботи, укладання плитки та ламінату, монтаж плінтусів, дверей, фарбування, а також роботи з покриттям підлоги.
Я гарантую високу якість виконання кожного проекту, не маю шкідливих звичок і завжди готовий надати консультації щодо матеріалів та допомогти з їх закупівлею. Мої послуги доступні в Чикаго та Дес-Плейнсі, і я завжди радий новим проектам.
Штукатурні роботи: Вирівнювання стін та стель Машинна та ручна штукатурка Гіпсова, цементно-піщана та вапняна штукатурка Декоративна штукатурка (венеціанка, мармурова, структурна) Відновлення пошкоджених поверхонь
Малярні роботи: Грунтування стін і стель Шпаклювання (фінішне та базове) Фарбування стін, стель, елементів декору Нанесення декоративних покриттів Поклейка шпалер (паперові, вінілові, флізелінові, текстильні)
Плиточні роботи: Укладка керамічної, керамогранітної, мозаїчної, клінкерної плитки Облицювання підлоги, стін, сходів, ванних кімнат Робота з затиркою та герметиками Декоративні вставки, бордюри, панно
Підлогові роботи: Укладка ламінату, паркетної дошки, лінолеуму, вінілових покриттів Вирівнювання підлоги (стяжка, наливна підлога) Гідроізоляція підлог у вологих приміщеннях
Монтажні роботи: Монтаж плінтусів (МДФ, дерев'яні, пластикові) Установка міжкімнатних та вхідних дверей Врізка замків, регулювання дверей Монтаж карнизів, багетів, молдингів
Додаткові послуги: Демонтаж старих покриттів, перегородок Монтаж гіпсокартонних конструкцій (стелі, перегородки, арки, ніші) Облаштування стель (натяжні, підвісні) Тепло- та шумоізоляція стін і підлоги Косметичний ремонт після орендарів або перед продажем
224-288-9010 Назар
|
|